Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


pecsa-2008_5.jpg

Rubens' Dream
: 2007. márciusában csatlakoztam a Ruben’s Lányok csoportjához (Az akkori csoporttagok: Barabássy Tímea, Hahn Celesztina, Tamás Krisztina-Tara). Triójuk sikeresnek bizonyult, ekkor Ők hárman már a Nefertiti jótékonysági hastánc versenyen II. helyezést értek el.
Csatlakozásom után első közös versenyünk alkalmával, vendégművészeinkkel: Levikével, Pekarik Ancsával és 4 gyönyörű kisgyerkőccel karöltve (a Happy Hips hastáncversenyen) „elvihettük a pálmát”  (Egy pálmafa volt a közönségdíj.) 
2007. októberétől a Rubens' Dream tagjai: Barabássy Tímea, Hahn Celesztina, Palócz Szilvia.
Triónnkal egyre inkább népszerűsíteni szeretnénk a telt, nőies, jókedélyű, de mégis elegáns táncos lányokat.
A Rubens’ Dream tánccsoport egy igazán szerencsés csapat! Mindhárman szeretjük egymást, nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában, jól tudunk együttműködni, imádunk együtt táncolni és együtt dolgozni.
/Részlet Kovács Annamária cikkjéből: „Iszonyú mi mindent nem csinálunk együtt.-mondja Celli.- A függöny választástól kezdve, az ékszerek, kövek nézegetéséig mindent. A szokásos vásárlás is benne van a dologban. Ez mindenkinek kell. Időközben alakítottunk egy saját triót is. Igazi hús-vér nők vagyunk, kicsit gömbölyűek, de miénk a hastánc! Ez a mániánk, az életünk, akkor is, ha nem ez a főállása mindhármunknak. Van, hogy az órámra is eljönnek Timiék , utána tizenegyig csak dumálunk. Nagyon jó érzés ott is velük lenni.”
Barabássy Timi szerint igazán szerencsések ők hárman, hiszen a munka, a barátság találkozik a triójukban. „Ha valaki elmarad a közös szombati táncpróbáról, nem csinálunk nagy mizériát. Az egészet csak jókedvünkből csináljuk. Egyéb barátnőség kizárva. Nem lehet több, ilyen társaság. Talán az a titkunk, hogy minden jót megtanulunk a másiktól. Előbbre visszük egymás személyiségét. Kvázi egymás házi pszichológusai vagyunk. Mindig kisírjuk egymás vállán a dolgokat.”Palócz Szilva a tánckar harmadik tagja is a kölcsönös szimpátiának köszönheti, hogy a csapat tagjává vált. Egymásra néztek Timivel, Cellivel és tudták, nagyon jóban lesznek. Szilvi: „Én egy nyugdíjpénztárban dolgozom főállásban. A tánc nekem hobbi és nagyon szeretem művelni.”

Csapatunk egy igazi baráti hármas...ha beülünk valahova az általában zenés hely, vagy arabhangulatú. De van, hogy Timi angyali anyukája, Évike etet meg minket. Nagyon jól főz. Olyankor olyanok vagyunk, mint a nővérek”.

Sajnos a Rubens Dream trió egy ideje már nem folytathatja közös munkáját, időhiány, "lebabázás", "távolságbéli" akadály miatt...  De megtartom ezt a menüpontot is, mert kedves a szívemnek és nem törölném még egy ideig :) / Szilvia

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.